Snart så...

tittar syrrans bebis ut. Vi väntar med spänning! :)

/M

Puh!

Har varit och lämnat sjukintygen på jobbet idag. En lättnad att det är avklarat. Men är inte direkt övertygad om att det inte kommer tillstöta fler problem.
Idag har jag också solat min något vita kropp. Så himlans skönt med sol och värme. Jag känner att jag behöver det, men vem behöver inte det när man bor i detta kalla land. Det är ju bara höst, förlängd höst, vinter och extra lång vinter. Sedan är det lite hipp som happ och jag skulle inte bli förvånad om det skulle snöa i juli!

På kvällskvisten blev det en lång promenad med mamma och hunden Elvis i lärje. Gick i ganska rask takt och det var riktigt skönt. Kunde gå i short´s och linne så det var en otrolig sommarkänsla, ljummna kvällar hör ju inte till vanligheten, inte hittills i alla fall.

Nu hoppas jag på gott väder imorgon också. Planerar att ta min mp3 spelar på promenad med en ljudbok i och bara gå. Gå av mig all ångest och frigöra lite endorfiner!

Hörs!
/M

Kopierar!

Kopierar mina sjukintyg, jag visste inte att saker och ting kunde krångla så. Men nu är det snart löst i alla fall och det är grymt skönt för jag har varit extremt stressad av detta. Så det blir en sväng till jobbet snart för att lämna in dem. Mamma är chaufför, skönt för jag pallar inte riktigt av kollektiva transportsätt just nu.
Mamma är en ängel!

/M

Det är sent!

Klockan är mycket, men jag kan verkligen inte gå och lägga mig. Ibland blir enkla saker till något jättesvårt Är så jäkla trött på det!

/M

Träning!

Imrgon blir det MLR- Mage, Rumpa Lår. Sedan hade jag tänkt en liten annan sak, att gå ut och gå mer och kanske sedan också löpträna lite. Jag kommer inte överens med min nya lite mer kvinnliga kropp. Och eftersom jag äntligen fattat att man inte ska sluta äta så blir det till att börja röra på sig lite mer. Funderar på runtone, funktionen är densamma som hos easytone men runtone är en lite stabilare sko, om jag förstått det rätt.

Nu ska vi ut på en promenad med katterna. Baileys vill promt ut, så det är väl bäst att göra som han säger.

Love.
/M

Jordgubbar och glass, Smarrigt!

Köpte jordgubbar idag 3 lådor för 30 kronor, visserligen Belgiska men de var jättegoda! Särskilt med Glass, Smarrigt!


Tråkigt!

Fick ingen lön idag, det blev något galet så jag får den istället den 8:e. Mådde skit igår över det. Men fick pratat med min chef och försäkringskassan så allt bör ordna sig. Pengar har en väldigt stor makt över en. Det kan jag tycka är en smula jobbigt... Ska gnälla lite till, har ont i nacken också, urk!

Idag har varit en lugn hemmadag, bara varit i affären och i djurbutiken. Köpte citronluktande "off "spray för att försöka hålla Tequila borta från att vässa klorna på våra nya stolar. Hon gör mig tokig just nu!!! Samt så har det blivit en kamp omvem som ska bestämma här hemma katterna emellan. Det gör mig också galen, för det ligger hårtussar överallt efter striderna. Men det är nog inte så farligt de verkar inte skada varandra i alla fall. Det lugnar väl sig hoppas jag.

Nu står potatisen på och kokar på spisen och falukorven är inne i ugnen. Börjar bli lite hungrig.
Måste kila och titta till dem.

/M

Baileys & Tequila


Tila-Lila ♥
..............................
Baileys ♥

God mat och trevligt sällskap!

Igår blev det thai till middag. Syrran och hennes sambo kom förbi en sväng. Blev lite sällskapsspel också, rappa kalja samt med andra ord. Fick  skratta jättemycket, och det var så härligt, för det var extremt länge sedan jag kunde göra det. Tror att man måste skratta annars orkar man inte leva, för skrattet sätter igång så mycket positiva saker i kroppen. Jag skrattade så jag grät, helt underbar känsla!

Idag blev det en en tripp till affären för att handla lite mat. Känner mig helt slut. Det är konstigt att så lite kan göra en så otroligt trött. Men det blir ingen middagstupplur för om ett tag ska vi hämta mamma och hennes man vid stenabåten. De har varit i Danmark och firat midsommar. De har cyklat helatiden så nu var de lite möra.

På återseende!
/M

Äntligen Sol!

Härligt att vakna till nästintill klarblå himmel och en massa sol. Det är vi inte bortskämda med. Idag tar vi dagens som den kommer, kanske blir det en promenad med katterna, bäst att passa på medan det inte regnar. Konstigt nog är jag otroligt trött, sitter och gäspar helatiden. Sova middag sedan kanske. Och vad fasen ska man ha till middag då? Alltid lika besvärligt med maträtter. Sedan är det skittråkigt att laga mat. Tips någon?

Kram.
/M

Glad Midsommar! Eller...?

Blev en sväng till Mölnlycke för en lugn kväll hos en familj som är goda vänner till min familj sedan mycket länge. Har haft jättetrevligt men det är alltid skönt att komma hem, och sjunka ner i soffan. Det har varit en bra dag idag ur ångestsynpunkt och den känslan ska jag låsa in och bevara. Det är inte alltid så lätt att orka med allt, men jag försöker "pusha" mig lite lagom mycket, för det är väldigt lätt att börja isolera sig när man mår dåligt.

Det är alltid så att när jag kommer hem, efter att ha varit någonstans, så får jag en bedrövlig ångest när jag kommer innanför dörren. Det är precis som jag skjutit upp ångesten under tiden jag gjort något. Men går jag bara hemma och isoloerar mig, vilket jag också har provat så får jag ångest för det och börjar nästintill klättra på väggarna efter ett tag.
Det kallas väl pest eller kolera... Men nu känner jag att jag har fått min dos av sociala sammanträden på ett bra tag och ska bara vara hemma och försöka orka med enbart mig själv kommande vecka. Lugn och ro, tills klätterapan gör sig påmind, någon gång i slutet av nästa vecka kan jag tro.
NattiNatt!
/M

I hemmets lugna vrå.

Idag blev det ett besök hos sjukgymnasten. Har fått lära mig en övning som går ut på att sätta igång kroppens egna läkeförmåga, min inre medicinarsenal. Ångest är en reaktion på ett hot, spelar ingen roll om det är psykiskt eller fysiskt som du hotas. Den här reaktionen finns inbyggd i människan, men vi är olika känsliga inför det. Kroppen har också en förmåga att kunna lugna sig själv, det är bara det att den tryckts undan. Det som är saken i det hela är att jag nu ska sätta igång motreaktionen på ångesten, nämligen lugnet. Då jag gjorde denna övning blev jag både yr och illamående, vilket tydligen är vanligt. För det är mycket som sätts igång i kroppen. Tänkte göra denna övning varje dag för att få in en rutin så den kan användas när ångesten är som värst.

Väl hemma så känner jag att jag behöver lugn och ro. Orkar inte med fler intryck nu. Sovit som en kratta och känner mig helt mör. Tyvärr måste vi åka och slänga en massa kartonger, för de belamrar hela lägenheten just nu.

Ses.
/M

Gaaah!

Hade tänkt skriva ett inlägg tidigare idag samt lagt upp kort på köksbordet och stolarna. Men ibland vill man mer än vad man orkar. Har haft rejält ont i huvudet på eftermiddagen och under kvällen så det fanns ingen ork. Försökte sova bort den, via en eftermiddagslur men sömnen ville inte infinna sig. Hoppas på att få sova inatt i alla fall.

Just nu har katterna fått fnatt och slirar runt i hela lägenheten. Tequila, lilla sötnosan är sjövild men fortfarande liten och smidig, hur det är med den stora klumpens framfart är helt andra bullar. Men det förstår ni nog redan! Men det är mattes ögonsten i alla fall ♥

Imorgon blir det ett besök på Östra för att träffa en sjukgymnast. Har bestämt mig för att ta itu med hela mig och inte bara min knasiga hjärna som fått för sig att må dåligt. Kroppen och själen är ju som två tummar i en r*v, så bäst att passa på att få ordning på de båda.. Så är det med det!

Säger Tack för idag, slut för idag!

"Så går en dag i livet och kommer aldrig åter"

Kram.

Klart!

Vi kunde inte vänta tills imorgon med att skruva ihop bordet och stolarna. Så fort K kom hem så började vi. Det var riktigt roligt. Och det blev jättefint! En enorm skillnad mot hur det såg ut förut. Tänkte lägga upp en bild hur det ser ut i köket nu, men ordnar det imorgon. För nu ska jag sova.

Over and Out!

Nytt och Fräscht!

Har precis fått hem köksbordet och stolarna vi beställde för ungefär en månad sedan. Så nu är vardagsrummet fullt av kartonger.
Blir nog till att skruva ihop allt imorgon, då K är ledig så vi kan hjälpas åt.

Det kommer att bli jättesnyggt! :)

Nystart!

Hej!
Det här var länge sedan. Så jag tänkte mig en nystart av bloggen.
Just nu  ser livet ut sm sådant att jag är hemma och sjukskriven på grund av ångest och en depression och i detta nu flyr jag tankarna genom att titta på Gossip Girl.

Ensamt, nu när kalle jobbar dagtid. Har inte riktigt vant mig, allt har vänts upp och ner, natt var dag och dag var natt här hemma förut. Nu är det mer normalt, och jag gillar inte riktigt Normalt. Natten efter 24.00 är för mig magisk. Natten i vaket tillstånd är full av möjligheter och inte som dagtid, full av bara måsten. Jaja, det blir väl till att ha en tillvänjningsperiod...

På återseende.